free statistics Coronabesmettingen Nederland Vandaag Kaart Skip to main content

Coronabesmettingen Nederland Vandaag Kaart

De grafieken en kaarten worden dagelijks tussen 1400 en 1700 uur geüpdatet. In Amsterdam hoorde vandaag het.


De Coronacijfers Van Vandaag Npo Radio 1

Coronavirus op de kaart.

Coronabesmettingen nederland vandaag kaart. Er is goed nieuws uit Staphorst Urk en Oldebroek. Rijssen-Holten Raalte en Brummen hebben relatief de meeste besmettingen Urk. Op de onderstaande kaart staan de gevallen van het coronavirus in Nederland vermeld.

In Oost-Nederland zijn het er vandaag 437. Daarnaast vindt u er de opnames per gemeente en een grafiek met de totale gegevens door te tijd. Grafieken en kaarten met cijfers en informatie over de coronacrisis.

Deze laat momenteel het aantal ziekenhuisopnames per 100000 inwoners zien. Total and new cases deaths per day mortality and recovery rates current active cases. Vandaag zijn er 534 coronagevallen vastgesteld gisteren waren dat er nog 455.

In dit overzicht is er geen patroon van klachten die wijzen op ernstige bijwerkingen waaraan mensen overleden naast de al bekende ernstige bijwerking van trombose met een tekort aan bloedplaatjes TTS. ¹GGD meldingen die aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn gemeld tussen 12 oktober 1001 en 19 oktober 1000 zoals gepubliceerd op 19 oktober 2021 in de wekelijkse update van de epidemiologische situatie van SARS severe acute respiratory syndrome-CoV coronavirus-2 in Nederland. Deze kaart laat zien hoeveel procent van de inwoners van elke gemeente gevaccineerd is tegen COVID-19.

Bekijk hier het aantal ziekenhuisopnames in jouw gemeente. Op deze kaart zie je het aantal nieuwe besmettingen als gevolg van het coronavirus in Nederland over de afgelopen twee weken. Daar worden vandaag 177 nieuwe besmettingen gemeld en dat zijn er 80 meer dan gisteren.

Bijwerkingencentrum Lareb heeft vandaag een overzicht gepubliceerd over de meldingen van overlijden in de eerste 14 weken van de vaccinatiecampagne tm 15 april 2021. Als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien. Netherlands Coronavirus update with statistics and graphs.

Gisteren noteerde de regio nog 331 besmettingen. Ging het zondag nog om 77 coronabesmettingen vandaag zijn dit er 69. Corona bij jou in de buurt.

Dat zijn er ruim 250 minder dan gisteren het geval was. Bekijk hier de coronacijfers uit je gemeente. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM publiceert dagelijks nieuwe coronacijfers.

In heel Nederland kwamen er vandaag 2250 nieuwe coronabesmettingen bij. In het hele land werden er vandaag 5549 nieuwe coronagevallen geregistreerd dat zijn er ruim 400 minder dan gisteren. Zweef je met je muis over de interactieve kaart hieronder dan zie je dagelijks een update van het aantal besmettingen per 100000 inwoners van de laatste veertien dagen in je gemeente.

Toch zijn er in de regio meer meldingen omdat het aantal positief geteste mensen in Noord- en. Vandaag zijn er 314 nieuwe coronabesmettingen bijgekomen. Daar bleef de teller op nul staan qua.

Op de kaart hieronder kun je zien hoeveel mensen in jouw gemeente zijn overleden aan het coronavirus. Op deze interactieve kaart zie je of het aantal coronabesmettingen in Drenthe en Groningen afneemt of groeit. Op deze kaart zie je niet alleen waar in Nederland het.

De aantallen zijn gebaseerd op onder andere de informatie van Wereldgezondheidsorganisatie WHO en ECDC. Hier moesten tot nu toe 110 mensen het coronavirus met de dood bekopen. De Johns Hopkins Universiteit houdt een kaart bij met realtime data over het aantal gediagnosticeerde patiënten met het nieuwe coronavirus het aantal overleden patiënten en het aantal patiënten dat gezond verklaard is.

In Oost-Nederland is de grootste stijging te zien in de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.


Kaart Check Hier Het Aantal Nieuwe Coronagevallen In Jouw Gemeente Regio Destentor Nl


De Coronacijfers Van Vandaag Npo Radio 1


Nederland Zet Stap Vooruit Op Europese Coronakaart En Kleurt Grotendeels Oranje Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Schiedam Zwart Op De Kaart Met Zeventien Nieuwe Infecties Schiedam24


Gemeente Rucphen Het Totaal Aantal Besmettingen Met Corona In Onze Gemeente Staat Vandaag Op 733 Dit Is Het Aantal Besmettingen Vanaf De Uitbraak Van Het Coronavirus In Nederland 𝗛𝗲𝘁 𝗥𝗜𝗩𝗠


Kaart Corona Bijna Verdwenen Uit Tal Van Gemeenten Daling Aantal Besmettingen Lijkt Voorbij Corona In De Betuwe Gelderlander Nl


Kaart Besmettingkaart Kleurt Steeds Donkerder Staphorst Blijft De Coronahaard Van Nederland Regio Destentor Nl


Het Aantal Nieuwe Coronabesmettingen In Het Noorden Neemt Rap Af Drenthe Groningen En Friesland Vandaag Waarschijnlijk Naar Oranje Op Ecdc Kaart Van Europa Dagblad Van Het Noorden


Kxfovwir D0wtm


Nederland Is Nu Een Stuk Minder Rood Op De Coronakaart Van Europa Duitsland Gaat Juist Van Groen Naar Oranje Zuid Europa Kleurt Verder Rood Dagblad Van Het Noorden


Kaart Zwartewaterland Regionale Uitschieter Op Dag Dat Nederland Grens Van 2 Miljoen Besmettingen Passeert Regio Destentor Nl


Live Eerste Delen Van Nederland Naar Oranje Op Europese Coronakaart Binnenland Telegraaf Nl


Corona Kaart Kleurt Verder Donkerrood 245 Besmettingen In Breda Bredavandaag Het Nieuws Uit Breda


Rivm Meldt Vanaf Vandaag Aantal Opgenomen Patienten In Plaats Van Besmettingen Het Nieuws Uit Hilversum


De Coronacijfers Van Vandaag Npo Radio 1


Zo Is Het Coronavirus Nu Verspreid Over Nederland Nrc


Live Kaart Bekijk Hier Het Aantal Besmettingen Van Het Coro De Limburger Mobile


Bekijk Op Deze Kaart Het Aantal Geregistreerde Besmettingen In Nederland Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Live Kaart Bekijk Hier Het Aantal Besmettingen Van Het Coro De Limburger Mobile

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar